Om dat te vieren geven we
 30 fantastische flessen weg.


Tot half december gidsen we je elke week  via tips naar 2 betekenisvolle locaties : één geweldige partner en één plek met  historische waarde voor DULST wijn met advies. Per locatie verloten we 2 flessen onder de deelnemers.

Scan de QR-code op de affiches die je onderweg tegenkomt. Waag je kans en wie weet klink jij binnenkort op onze verjaardag met een topfles.

 Zoek je ook mee naar de 30 locaties (2 per week) ?


Tip 10

Wandel door de poorten van deze prachtige eventlocatie om het volgende bordje te vinden en ontdek zo ook hun idyllisch park met prachtige vijver en groot terras. 
Wist je dat ze hier als feestzaal alles zelf bereiden, en staan voor hun restaurantkwaliteit? Bij deze geweldige partner hebben ze oog voor detail, gaan ze voor een persoonlijke aanpak en voor een piekfijn totaalplaatje, zodat hun klanten 100% kunnen genieten van hun eigen feest of event. PS: volg de foto’s, ze leiden je tot de juiste locatie.


Tip 9


Voor de ontwikkeling van het wijnbewaringssysteem Qivino hebben we uren in het labo van Prof. Chris Vinckier KU Leuven-Departement chemie doorgebracht. 
Dit heeft geleid tot een gepatenteerd systeem om open flessen te bewaren. Ga op zoek naar het gebouw in kwestie. 
Extra tip: het gebouwnummer rijmt op Mendeljev.


Tip 8

Deze plek heette De Kasteelhoeve, voor de kinderen aan het roer stonden. De foto helpt je ook op weg naar deze geweldige partner.


Tip 7

Dulst was jarenlang een stageplaats voor studenten van het 7de jaar drankenkennis voor deze school, waar Marc jarenlang jurylid geweest is. 
Onze eerste werknemer was ook een stagiair van deze Leuvense school.


Tip 6

De foto leidt je naar de juiste locatie. Leuk weetje, wat is hun favoriete wijn en waarom? Monte del Frà - Lugana. 
Alle wijnen die ze van dit wijnhuis al verkochten, zijn stuk voor stuk toppers.

Winnaars: Martine H. & Elke V.B.
Gewonnen fles: Pago Calzadilla - Gran Calzadilla | Vino do Pago DO | 2013Tip 5

In ons charmante dorp verbergen zich verborgen juweeltjes voor de wijnliefhebbers onder jullie. Of je nu een doorgewinterde wijnproever bent of net begint aan je wijnreis, dit is de plek waar je moet zijn. Deze locatie hoeft geen tip. 
Allen erheen! Op dit adres liggen er ondergronds 100.000 flessen op jou te wachten.

Winnaars: Eva H. & Hélène D.
Gewonnen fles: Pago Calzadilla - Gran Calzadilla | Vino do Pago DO | 2013

Tip 4

Zoek naar deze mooie familiezaak die al 35 jaar bestaat. Papa Michel, die de zaak begonnen is, staat nog met hart en ziel in de zaak. Kristof en Jonathan werken al samen met Dulst van zolang ze zich kunnen herinneren, en daar zijn wij hen ontzettend dankbaar voor. Zij bieden een leuke, inventieve, gastronomische keuken aan, aan een democratische prijs.


Winnaars: Kamiel V.D. & Alain D.R.

Gewonnen fles: Château Cantemerle - G.C.C.| Haut-Médoc | 2014

Tip 3

Een plek waar we in de beginjaren van Dulst onze wijnvoorraad hadden staan én waar je nu je cultureel hartje kan ophalen. Zoek naar de plek waar verschillende kunstdisciplines elkaar ontmoeten en vind de ideale ontmoetingsplek voor iedereen die wil genieten in volle vaart.

Winnaars: Lennert G. & Nicolas S.
Gewonnen fles: Château Cantemerle - G.C.C.| Haut-Médoc | 2014

Tip 2

Wist je dat bij onze start in 1993 de focus lag op verkoop aan restaurants? Ga voor deze tip op zoek naar van één van de restaurants waar we als eerste leverden. Een familiebedrijf dat al meer dan 30 jaar actief is op dezelfde locatie en onder dezelfde naam. De foto helpt je ongetwijfeld op weg.

Winnaars: Laura VDB. & Lena P.
Gewonnen fles: Château Cantemerle - G.C.C.| Haut-Médoc | 2014

Tip 1

De locatie waar het voor ons allemaal begon, in onze living. Symbolischer kon het adres niet zijn – What’s in a name. De bakermat van DULST wijn met advies.

Winnaars: Lisa L. & Marc G.
Gewonnen fles: Château Cantemerle - G.C.C.| Haut-Médoc | 2014

(*) Deelname is enkel mogelijk vanaf 18 jaar. De trekking van de winnaars wordt digitaal vastgelegd en is op aanvraag beschikbaar..

categorieën