SABOR Y SABER - fine wine & dining event | vrijdag 21 november 25 - 07 pm
Ga met ons mee op een culinaire Spaanse reis waarin topwijnen en verfijnde gastronomie samenkomen.
Voor deze unieke avond nodigen we drie bijzondere wijnbouwers uit: Celler Kripta, Pago Calzadilla en Celemin Diez – elk met hun eigen verhaal, stijl en visie.
Wat mag je verwachten? Een exclusieve avond met alleen maar wijnliefhebbers rond de tafel, een sfeervolle setting in het hart van het Spaans Dak, een culinaire topkeuken en vooral: intiem contact met de wijnbouwers zelf, die persoonlijk aan tafel mee aanschuiven. Geen klassieke degustatie, wél een avond vol boeiende gesprekken, heerlijke gerechten en fantastische wijnen.
Onze drie wijnbouwers hebben één ding gemeen: kleine oplages, grote passie. Ze kiezen bewust voor kwaliteit boven kwantiteit en werken met enorm veel toewijding aan hun wijnen – van de wijngaard tot in het glas. Hun wijnen zijn moeilijk te vinden, maar des te meer de moeite waard om te ontdekken.
Proef. Geniet. En beleef wijn zoals je dat zelden doet: in direct contact met de mensen achter het verhaal.
Laat je verrassen door een verfijnd 4-gangendiner (all in) met zorgvuldig geselecteerde wijnpairings.
