Belgin - Gin - Ultra 13 - 41,4%

Apero & Digestief | GIN
Deze gin is verrassend zacht, heel elegant maar toch complex met een mooi onderbouwde citrus-toets. Deze gin combineert mooi met een Fever Tree Mediterranean als tonic, verder afgewerkt met wat jeneverbesjes, wat kruidnagel en verse koriander, een stukje appelsien of aardbei.
€ 38,50  31,82 excl. btw

Specificaties

Serveer temperatuur
5 - 6°
Type
Apero & Digestief
Te bewaren (jaren)
"> 10"
Volume
0.7

Druif & ambacht

Regio
GIN
Vinificatie
Belgin Ultra 13 is ambachtelijk gemaakt met een meesterlijke combinatie van de beste 13 zuivere en natuurlijke botanicalsvanuit de ganse wereld inclusief een toets Belgische hop voor een perfecte smaak. Deze 13 fijne kruiden en specerijen worden gedistilleerd in een traditionele Belgische koperen ‘alambiek’. De gebruikte botanicals naast de jeneverbes zijn kruidnagel, hop, kardemon, kaneel, vanille, zeste van citroen, limoen en sinaasappel, bergamot, koriander, engelwortel en bitters.

Smaakprofiel

Gerechten
Aperitief, Olijven, Tapas

Over Belgin

Belgin is het hersenspinsel van drie Leuvense vrienden die België op de kaart willen plaatsen als kwaliteitsvol spirits-land. Naast de verwijzing naar België in de naam, is er in hun producten ook steeds een link te vinden naar kwaliteitsvolle, Belgische producten.
Categorieën