Primeurs 2020

Bestel via ons de beste Bordeaux primeur wijnen! 
marc dulst
Voor het tweede jaar op rij heb ik de primeurcampagne in Bordeaux uit mijn agenda moeten schrappen. De reden is jullie welgekend. Toch zijn we in staat geweest om heel wat primeurwijnen te proeven via stalen, die de wijnbouwers ons hebben toegezonden; En tevens tijdens de degustatie, georganiseerd door l’Union des Grands Crus de Bordeaux in Brussel. 
 
Ons gevoel bij de geproefde wijnen, oogst 2020, is dat het zeker een correct jaar is. Sinds 2015 is eigenlijk het jaar 2017 het enige dat wat moet onderdoen. Alle andere jaargangen hebben elk hun eigen karakter, zijn meer dan behoorlijk, met absolute uitschieters 2015 en 2016. Het voordeel van deze jaargang is dat ‘voorlopig’ de prijzen onder het niveau blijven van de twee topjaren. Dus 2020 is zeker een investering waard. 
 
Dagelijks komen er wijnkastelen met hun prijzen. Regelmatig maken wij een update op deze pagina, bezoek dus onze website. Zoals jaarlijks stellen we, wanneer de belangrijkste Châteaus hun prijs hebben uitgebracht, twee pakketten voor met onze favorieten.

Onze Primeurlijst en de twee Primeurpakketten

Bekijk onze Primeurlijst en bestelformulier, klik hier  om te openen en te bestellen. 

Binnenkort vind je hier tevens onze Primeur 2020 pakketten!  Hou onze website in het oog.  

Bestel en leveringscondities:

  • De primeurlijst is geldig tot 15 juli 2021 of zolang de voorraad strekt, behoudens verkoop en zonder enige verbintenis. 
  • Bestellingen worden aanvaard per ondeelbare verpakking vanaf 6 flessen per soort.

Prijzen:

Prijzen zijn netto prijzen, inclusief BTW, inclusief accijnzen en transport, afgezien van drukfouten. De prijzen zijn gebaseerd op de accijns en douanerechten geldig op 1 juni 2021. Prijsverhoging in accijnzen en douanerechten en/of BTW zullen doorgerekend worden op moment van levering. De BTW is verschuldigd op het moment van de bestelling.

Betaling:

100% contant of bij ontvangst proforma factuur. De betaling geldt als orderbevestiging. Bij laattijdige betaling wordt de aankoop als nietig beschouwd.

Levering:

Levering vindt plaats in 2023 en gratis vanaf 36 flessen. Levering gebeurt van zodra alle wijnen van eenzelfde bestelling beschikbaar zijn.

.

Categorieën