Aceto Balsamico Di Modena - Acetaia Le Aperte IGP - 25 cl Etichetta Bianca

AZIJN
Deze balsamico heeft een harmonieuse smaak, en is geschikt voor dagelijks gebruik en een goede begeleider voor seizoensgroenten, gegrild vlees en risotto.
€ 12,93  12,20 excl. btw

Specificaties

Volume
0.25
Te bewaren (jaren)
"> 10"

Druif & ambacht

Teeltwijze
Traditioneel
Regio
AZIJN
Vinificatie
Balsamico wordt gemaakt in de Italiaanse provincie Modena, tussen Parma en Bologna. Rijpe druiven worden met de schil geperst tot pulp (most). Deze most wordt gekookt tot een dikke substantie. De rijping gebeurt in eiken vaten. Hoe dikker de balsamico, hoe meer gerijpt hij is. Men wisselt soms van vat tijdens de rijping om een meer complexe smaak te bekomen.

Smaakprofiel

Gerechten
Vlees - gegrild, Risotto, Groenteschotel, Charcuterie
Smaakprofiel
Deze balsamico heeft een harmonieuse smaak, en is geschikt voor dagelijks gebruik en een goede begeleider voor seizoensgroenten, gegrild vlees en risotto.
Categorieën