Wijnkalender


Ontdek ons aanbod aan
degustaties, sessies, cursussen 

We bieden je een unieke kans om je te verdiepen in de wonderlijke, lekkere wereld van de wijnen. De ideale combinatie van kennis verwerven en genieten van wijn... 


Wijncursus:
donderdag 25 mei 2023
'Bella Italia Nord'

Wist u dat Italië één van de oudste wijnlanden is en behoort tot de wereldtop zowel in productie, in wijngaard-oppervlakte als uiteraard in kwaliteit?
Bent u reeds vertrouwd met het Franse of Spaanse wijnlandschap en wilt u nu uw horizon eens verruimen? 
Laat u dan in onze avondcursus "Bella Italia Nord" meenemen op een fantastische ontdekkingsreis doorheen het noorden van Italië.


Schrijf hier in

Wijncursus: 
donderdag 20 april 2023
'Onbekend is Onbemind'

Al gehoord van de druivenrassen Inzolia, Xarello en Trousseau?  Proefde je ooit al de heerlijke wijnen uit Taurasi, Morellino di Scansano en Arbois?  

Val je nu volledig uit de lucht, schrijf je dan zeker in voor de cursus “Onbekend is onbemind”. We proeven enkele heerlijke wijnen en schaven je wijnkennis bij. Onbekende Appellaties en druivensoorten komen aan bod in deze boeiende, educatieve en plezierige avond. 


UITVERKOCHT


Annulatievoorwaarden

- Annulatie tot 10 kalenderdagen voor de aanvang van de cursus: recuperatie van 100% van de deelnameprijs voor de geannuleerde deelnemer d.m.v. storting. 

- Annulatie tot 72 uur voor de aanvang van de cursus: recuperatie van 100% van de deelnameprijs d.m.v. geschenkbon. 

- Annulatie minder dan 72 uur voor de aanvang van de cursus, of niet komen opdagen van de deelnemer: de deelnameprijs blijft 100% verschuldigd

categorieën