Primeurlijst 2024

De primeurverkoop in 2024 (millésime 2023) zal vermoedelijk sneller dan gewoonlijk verlopen. De verwachting is dat de grote chateaus vanaf de start hun wijnen "en primeur" zullen aanbieden.  Bij DULST wijn met advies spelen we kort op de bal en anticiperen we op deze snelle campagne.  

Daarom publiceren we wekelijks (op vrijdag) een geüpdate lijst van de primeurwijnen.

Nieuwe primeurwijnen worden toegevoegd, reeds uitverkochte wijnen geschrapt. We raden je aan om de lijst regelmatig te bekijken en de gewenste primeurwijnen onmiddellijk te bestellen. Je kan wekelijks een bestelling plaatsen. Op het einde van campagne ontvang je een finale bestelbon met een overzicht van al je bestelde wijnen.  


Ontdek de primeurlijst 2024


Kijk je liever de kat uit de boom? Op het einde van de campagne stellen we zelf 2 primeurpakketten samen. Deze zullen de favorieten van DULST Wijn met Advies bevatten en kan je in pakketvorm aankopen. De pakketten zijn onder voorbehoud van de beschikbare volumes.


Verslag en scores Primeurs 2024

Naar jaarlijkse gewoonte deelt Marc zijn persoonlijke scores. Zo helpen we jullie de juiste wijnen uit te kiezen die de persoonlijke investering waard zijn. De rode wijnen uit 2023 bleken zeer heterogeen. Het belang van de scores is dus niet te onderschatten.

Benieuwd naar de scores?

Primeurscores 2024


Het volledige primeurverslag lees je in de blog:

Primeurverslag 2024


Bestel en leveringscondities:

  • De primeurlijst is geldig tot 31 juli 2024 of zolang de voorraad strekt, behoudens verkoop en zonder enige verbintenis. 
  • Bestellingen worden aanvaard per ondeelbare verpakking vanaf 6 flessen per soort. 
  • Prijzen zijn netto prijzen, inclusief BTW, inclusief accijnzen en transport, afgezien van drukfouten. De prijzen zijn gebaseerd op de accijns en douanerechten geldig op 1 april 2024. Prijsverhoging in accijnzen en douanerechten en/of BTW zullen doorgerekend worden op moment van levering. De BTW is verschuldigd op het moment van de bestelling. 
  • 100% contant of bij ontvangst proforma factuur. De betaling geldt als orderbevestiging. Bij laattijdige betaling wordt de aankoop als nietig beschouwd. 
  • Levering vindt plaats in 2026 van zodra alle wijnen van eenzelfde bestelling beschikbaar zijn. Levering aan huis is gratis vanaf 36 flessen.

categorieën